You are here

Nyheter

Frukostmöte om kvalitetssäkring

 

Risk för förseningar i materialleveranser och provskick från Black Friday till julhelgen

 

I och med Black Friday den 23 november startar julhandeln, som förra året slog alla rekord och trots att transportbranschen planerat för stora volymer skickades långt fler försändelser än beräknat.

I år har man mannat upp med mer personal, man sorterar paket på terminaler även på helg och man sätter in extra transporter både på ordinarie dagar och helger för att klara av volymökningen.

 Bring Parcels, som vi använder för att skicka ut provtagningsmaterial med, aviserar att det kan ta

Registrera dig för att bli @mis-användare

 

Med SYNLAB:s online-system @mis får du tillgång till laboratoriet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med några snabba musklick får du tillgång till provplanering, beställning, resultat, felhanteing och support. Allt är samlat på ett ställe.

Läs mer om @mis här!

Här kan du registrera dig för att bli @mis-användare!
 

Vi bjuder in till frukostmöte

 

Legionella i kyltorn

SYNLAB utför analyser av Legionella i bassängbad, duschar, kyltorn, processvatten m.m.
Legionärssjuka är en allvarlig form av lunginflammation som orsakas av legionellabakterier och som årligen beräknas drabba ca 500 personer i Sverige. Smittspridning sker genom inandning av den legionellahaltiga vattendimma som bildas vid exempelvis duschning. Normalt får man inte legionärssjuka genom att dricka vatten och sjukdomen smittar inte från person till person. 

Pressmeddelande

 

ALcontrol förvärvat - byter namn till SYNLAB.

Läs pressmeddelandet

 

Pages