You are here

Beställning/följesedlar

Klicka här för att läsa mer om @misDet finns flera sätt att beställa analyser från SYNLAB. Det absolut bästa sättet att interagera med SYNLAB är genom att använda vårt onlinesystem @mis. Via @mis når du labbet dygnet runt alla dagar i veckan. Eftersom all kommunikation sker digitalt elimineras felkällor såsom handskriven och muntligt överförd information. Klicka här för att läsa mer om @mis!

Är du inte redan @mis-användare och tycker det låter intressant? Registrera dig då här för att skaffa ett @mis-konto! 

Observera att du måste vara kund hos SYNLAB innan du kan börja använda @mis.

 
Klicka här för att komma till våra följesedlarMöjlighet finns även att beställa via:

Välkommen till SYNLAB:s nya portal för livsmedelsanalyser - www.livsmedelsanalys.se.

HPå www.livsmedelsanalys.se beställer du enkelt analyserna för din egenkontrollär har vi utökat utbudet av livsmedelsanalyser för att du som livsmedelsföretagare lättare ska kunna sköta din egenkontroll och på ett smidigt och lätt sätt kunna beställa analyser som passar just ditt företag och verksamhet.

Bland nyheterna finns möjligheten att ta prover för tappkranskontroll och is, näringsvärdesanalyser anpassade till nya lagkrav (Informationsförordningen EU 1169/2011) samt ännu fler analyspaket för livsmedel.

SYNLAB jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i våra kunders livsmedelsproduktion och livsmedelshantering. I och med nylanseringen av livsmedelsanalys.se vill vi göra det enkelt för dig som producerar och hanterar livsmedel att upprätthålla en god egenkontroll.

På livsmedelsanalys.se har vi valt att presentera ett förenklat utbud av SYNLAB:s livsmedelsanalyser. Dessa räcker ofta för din egenkontroll, men självklart står dörren alltid öppen för hela vårt utbud på www.synlab.se

Hälsningar från SYNLAB och teamet bakom livsmedelsanalys.se